2008. április 21., hétfő

Aloe vera italok

Aloe Vera Gél


Képzelje el, hogy felhasítja egy aloe levelét és közvetlenül a növénybôl kóstolja meg a levél géles tartalmát. A mi Aloe Vera Gélünk ezt az élményt adja vissza, amennyire csak lehetséges.
[Termékadatok...]


Aloe Berry Nectar


Az Aloe Berry Nectar tartalmazza mindazon vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és enzimeket, amelyeket a már ismert Aloe Vera Gél is tartalmaz, de ez esetben mindezek kedvezô hatása kiegészül még a tôzegáfonya és alma jótékony hatásaival.
[Termékadatok...]



Aloe Bits'n Peaches


A Forever Aloe Bits'n Peaches kiváló ízű 100%-os stabilizált Aloe Vera gél ital, melyet árnyalatnyi őszibarack íz és koncentrátum tesz még élvezetessé. Az Aloe Vera tiszta, tápláló darabkái a napérlelte ôszibarack ízében megfürdetve utánozhatatlan ízt er
[Termékadatok...]



Forever Freedom


A Forever Freedomban az Aloe Vera olyan anyagokkal kombinációban van jelen, amelyek segítenek a megfelelô ízületi funkciók és mozgékonyság fenntartásában, s mindezt egy ízletes, narancsízű dzsúsz formájában.
[Termékadatok...]



Aloe Blossom Tea


Az Aloe bimbóval gazdagított gyógynövény teakeverék különféle levelek, gyógynövények és fűszerek természetes ötvözete, amely különleges íz és illat élménnyel ajándékoz meg bennünket. Koffein mentes, a megújulás érzését keltve hat ránk. Akár meleg italként
[Termékadatok...]



Aloe 2Go


30 flakon 0,887 dl-es gyümölcslé 766ft/tasak Az Aloe2Go segítségével jóízû energia bombához jutunk, miközben szervezetünket ellátjuk a legfontosabb komplex szénhidrátokkal.:
[Termékadatok...]Link

Nincsenek megjegyzések: